therapy in greek

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Χτίστε μια καλύτερη ζωή σήμερα

 

we offer therapy in greek

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πώς μπορεί να βοηθήσει η ψυχοθεραπεία; 

Η ψυχοθεραπεία είναι ενίοτε απαιτητική αλλά και πολύ εποικοδομητική εμπειρία, και αποτελεί επένδυση με μακροχρόνια προοπτική – δεν διαφέρει από το να φροντίζει κανείς την υγεία του κάνοντας τις απαραίτητες επισκέψεις στο γιατρό, προσλαμβάνοντας έναν προσωπικό γυμναστή, ή κάνοντας δίαιτα. Γι αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα χώρο αφιερωμένο στην ενδοσκόπηση και την ψυχική αναγέννηση. Παρέχοντας θεραπεία στα Ελληνικά είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να καλλιεργήσετε μια αίσθηση σύνδεσης και βαθύτερου νοήματος στη ζωή και τις σχέσεις σας, ώστε να ξανα-ανακαλύψετε τα πράγματα που σας δίνουν χαρά, την σπίθα που προσθέτει ζωντάνια στην καθημερινότητα, και να υλοποιήσετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας ωθήσουν σε μια ζωή γεμάτη φως.

Παρέχουμε υπηρεσίες ψυχοθεραπείας προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Έλληνας συνεργάτης μας Δρ. Μέλλος ειδικεύεται σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων, ζητήματα ταυτότητας, διαχείριση άγχους και κατάθλιψης, προβλήματα αυτοπεποίθησης, δυσκολίες προσαρμογής στη ζωή στη Νέα Υόρκη, καθώς και διαχείριση άλλων σημαντικών αλλαγών και μεταβάσεων. Προσφέροντας υποστήριξη και ένα κλίμα εμπιστοσύνης και φροντίδας, στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου μπορούμε να εργαστούμε μαζί με στόχο την ψυχική και προσωπική σας ανάπτυξη.

Η προσαρμογή στη ζωή στις ΗΠΑ είναι συχνά δύσκολη, ίσως ακόμη περισσότερο σε μια πόλη όπως η Νέα Υόρκη. Η εμπειρία της μετανάστευσης συχνά προκαλεί αισθήματα άγχους και φόβου, και πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τη διαδικασία της προσαρμογής σε μια νέα κουλτούρα απαιτητική. Αν αντιμετωπίζετε ανάλογες δυσκολίες μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε και να επωφεληθείτε απρόσκοπτα από ό,τι έχει να προσφέρει αυτή η σπουδαία πόλη, και να κατακτήσετε μια καλύτερη ισορροπία στη νέα σας πραγματικότητα.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Ο Δρ. Δημήτρης Μέλλος ειδικεύεται στη θεραπεία στα ελληνικά

Η σύνδεση με τον κατάλληλο θεραπευτή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αναζήτησή σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ; 

Το να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να ανακαλύψουν τον αυθεντικό τους εαυτό και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο είναι κάτι που μας δίνει πραγματική ικανοποίηση. Στόχος μας είναι να σας συνδράμουμε στο να καλλιεργήσετε εκείνες τις δεξιότητες που θα σας καταστήσουν κυβερνήτες της ζωής σας. Παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο στο πλαίσιο του οποίου θα μπορέσει να ανθίσει ο πραγματικός σας εαυτός.

Όλοι μας έχουμε μέσα μας την δυνατότητα να γίνουμε παράγοντες θετικών αλλαγών στην ζωή μας και να συνάψουμε αυθεντικές και πλήρεις νοήματος σχέσεις με τους άλλους, σχέσεις απαλλαγμένες από την τοξικότητα. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε καθώς θα αρχίσετε να ξαναγράφετε την δική σας ιστορία και να δημιουργείτε το μέλλον που επιθυμείτε. Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει κανείς το κουράγιο για ένα άλμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ας κάνουμε τα πρώτα βήματα μαζί!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ 

 

Για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας ή να μιλήσετε απευθείας με τον Έλληνα συνεργάτη μας Δρ. Δημήτρη Μέλλο, κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό τηλεφωνικό ραντεβού σήμερα. 

In-Person Therapy Made Easy

Online Therapy Made Easy

Insurance + Billing

Amy Schell, LMHC
View Profile
Ariel Zeigler, Ph.D
View Profile
Begoña Núñez Sánchez, LP
View Profile
Caryn Moore, LCSW
View Profile
Christina Mancuso, LCSW
View Profile
Courtney Cohen, LMHC
View Profile
Daniel Rich, LMHC
View Profile
Dimitri Mellos, Ph.D
View Profile
Elena Beharry, Psy.D
View Profile
Eliza Chamblin, LCSW
View Profile
Fanny Ng, Ph.D
View Profile
Gary Brucato, Ph.D
View Profile
Gavin Shafron, Ph.D
View Profile
Jen Oddo, LMSW
View Profile
Joanna Kaminski, LMFT
View Profile
Josh Watson, LMSW
View Profile
Justin L.F. Yong, LMHC
View Profile
Karen Kaur, Ph.D
View Profile
Kristin Anderson, LCSW
View Profile
Logan Jones, Psy.D
View Profile
Lucas Saiter, LMHC
View Profile
Melanie Palmietto, LMHC
View Profile
Monica Amorosi, NCC
View Profile
Nicole Maselli, LMHC
View Profile
Peter Gradilone, LMSW
View Profile

ADDRESS

276 5th Avenue, Suite 605,
New York, NY 10001

GET IN TOUCH
OFFICE HOURS

Monday–Thursday
7am–9pm

Friday
7am–8pm

Saturday-Sunday
8am–4pm

CONTACT US

Have a question? Ask away! We look forward to connecting with you.

  Find a Therapist

  Check My Benefits

  Explore the Blog

  GET TO
  KNOW US

  JOIN OUR
  TEAM

  TOUR OUR
  NYC OFFICE

  WordPress Image Lightbox